Country-koos.jouwweb.nl
startpagina » Stichting AAP

klik op de foto hier onder voor de petitie teken aub de ze petitie alvast bedankt

klik op deze stichting aap logo voor de website

Beste bezoekers juma had nog gewoon bijn zijn moeder moeten zijn. Maar voor deze baby -berberaapje liep het allemaal anders. Hij werd hoe bizar het ook klinkt. gevonden in een buitenwijkvan parijs. Eenzaam dwaalde hij daar op straat wat moet dit hummeltje bang zijn geweest.

 

Juma is waarschijnlijk één van de velle slachtoffertjes van illegale smokkelpraktijken. Baby-berberaapjes worden door meedogenloze handelaren weggeroofd bij hun moeder en verkocht als huisdier. Voornamelijk in Europa. Na een vaak traumatische tijd in huis. Blijkt maar weer dat apen geen huisdieren zijn.

Het is verdrietig om te zien hard juma een moederfiguur nodig heeft toen hij net bij AAP was klampte hij zich metzijn duim in zijn mond vast aan de knuffeldieren in zijn verblijf. In de hoop daarin een beetje warmte en geborgenheid te vinden. We hebben hem daarom snel voor gesteld aan zijn nieuwe familie. Nu kan hij veilig wegduiken in de dikke vacht van zijn pleegvader Nokando.

we zetten ons keihard in om juma's soortgenootjes van hetzelfde lot te behoeden. Toch zijn er nu nog talloze berberaapjes die een familie nodig hebben. Bied u hen houvast en troost voor de eerste dagen? Alle extra hulp, groot of klein, is meer dan welkom. Een extra gift van € 11,- betekent al anti-luizenwasbeurten. Aanvullende vitaminen én een speeltje met iets lekkers erin

Namens de kleine juma en alle anderen: alvast bedankt voor het warme welkom 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb